Akademac tango.jpg

U 4. kolu Druge futsal lige Republike Srpske grupa jug Futsal klub "Akademac" pobijedio je KMF "Tango" iz Istočnog Sarajeva rezultatom 6:1 (3:0).

Bila je to lijepa futsal predstava u Spirtskoj dvorani "Miloš Mrdić" u kojoj je uživalo oko 100 gledalaca. Imali su šta i vidjeti - dosta šansi za obje ekipe i sedam golova.

Domaćin je poveo odmah na početku utakmice u prvom minutu, a gol je dao Čečur. Isti igrač je povisio rezultat na 2:0 u 12. minutu. Treći gol za domaćina dao je Pudar i sa rezultatom 3:0 otišlo se na poluvrijeme.

Domaćin je u 24. minutu preko Mandića poveo sa 4:0, ali su gosti tri minuta kasnije golom Lalovića smanjili na 4:1. Peti gol je remek djelo Milojevića koji je iz svog šesterca preko cijelog terena uputio šut na prazan gol (gosti igrali bez golmana) i lopta je završila u mreži gostiju.

Konačan rezulta postavio je kapiten Trebinjaca Džudža u 40. minutu.

Nakon četvrtog kola Trebinjci imaju dvije pobjede i dva poraza i sa šest bodova uz gol razliku 15:13 nalaze se na petom mjestu na tabeli.

U narednom kolu Akademac gostuje u Novom Goraždu gdje ga dočekuje KMF "Radnički".

FK "Akademac": Miladinović, Gudelj, Samardžić, Belović, Zečević, Vujović, Pudar, Milojević, Šešelj, Džudža, Bokić, Vučić, Mandić, Čečur.

KMF "Tango": Trifković, Salčin, Pušara, Ramić, Milošević, Bjeloš, Ligata, Lalović, Marković, Pandža.