prodaja luksuzan stan trebinje9.jpg

Na portalu "nekretninetrebinje.com" objavljen je oglas u kome se prodaje luksuzan stan u novoj zgradi u ulici Republike Srpske u Trebinju. Stan je površine 144 metra kvadratna sa cijenom od 3.300 KM po m2 plus namještaj o čijoj će se cijeni, navodi se u oglasu, kupac i prodavac naknadno dogovoriti.

prodaja luksuzan stan trebinje6.jpg

Ipak, ono što je zanimljivo je da je ovo najljepše opremljen stan u Trebinju koji je dostupan za prodaju a pritom objavljen na internetu. O tome svjedoče i fotografije ovog luksuznog stana, za koji se da lako zaključiti da je rađen pod budnim okom arhitekata i dizajnera namještaja.

prodaja luksuzan stan trebinje14.jpg

Iz oglasa se da zaključiti i da su u 144 metra kvadratna smješteni prostrana dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila i tri balkona. Stan se nalazi na petom spratu i zasigurno je jedan od najskupljih stanova u Trebinju, ali, s druge strane, i jedan od rijetkih stanova koji je urađen na ovaj način.

prodaja luksuzan stan trebinje7.jpg

"Cijena stana je 3.300 KM za m2 plus namještaj koji je vrhunskog kvaliteta i urađen po mjeri i nacrtu. Njegova cijena bi se naknadno dogovarala. U ovom stanu se vodilo računa o svakom detalju. Ugrađena je stolarija, keramika, mobilijar u kupatilu i parket renomiranih svjetskih proizvođača i po ličnom izboru vlasnika stana. Stan je orijentisan jug - sjevero-istok. Dva balkona - od dnevne sobe i jedne spavaće sobe gledaju na planinu Leotar i Hercegovačku Gračanicu, dok treći balkon gleda na jug. Stanu pripada i parking mjesto koje je uračunato u cijenu m2. U stanu je ugrađen sistem grijanja putem split-klima uređaja. Ovaj stan ima jedan od najljepših pogleda u gradu. Zgrada posjeduje lift. Vlasništvo je 1/1", navodi se u oglasu.

Zanimljivo je i to da stan pruža pogled na dva najprepoznatljivija motiva Trebinja - planinu Leotar i Hercegovačku Gračanicu.

prodaja luksuzan stan trebinje15.jpg

Svakako onaj ko ima mogućnost da ga kupi - neće razmišljati ni sekunda. Ovo je jedinstven oglas do sada viđen u Trebinju.

Oglas možete da pregledate OVDJE

prodaja luksuzan stan trebinje11.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje16.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje12.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje5.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje10.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje2.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje1.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje3.jpg

prodaja luksuzan stan trebinje13.jpg