IMG_20210907_43403.jpg

Za posao, studije ili dobijanje vize Vam treba sertifikat ili diploma? Želite da znate koliko dobro poznajete njemački jezik? Nemate vremena pratiti fiksni termin grupe? Želite nastavu prilagoditi svom slobodnom vremenu? U kratkom vemenu trebate naučiti koristiti strani jezik?

Onda ste na pravom mjestu jer ovaj vid učenja, JEDAN na JEDAN, idealan je izbor za Vas. Za sve one koji zbog posla ne mogu pohađati redovnu nastavu i za sve one koji žele učiti u vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme koje raspolažu, ovo je rješenje:

- Individualan pristup učenju

- Sami birate vrijeme/termin

- Sami birate kojim danima želite da učite

IMG_20210907_38398.jpg

Sasvim je svejedno da li učite njemački za svakodnevnu komunikaciju, dobro vrijeme, posao ili studije – mi smo Vaš partner u kvalifikovanoj nastvi njemačkog jezika.

Nastava se odvija pojedinačno ili u malim grupama po programima Goethe–Institut-a na svim nivoima zajedničkog evropskog referentnog sistema za jezike.

Polaznici kurseva se obučavaju za sve
komunikativne vještine tj. slušanje, čitanje, usmeno i pismeno izražavanje.

U ponudi su standardni kursevi kod kojih možete da birate da li radije želite da učite njemački malo sporije (ekstenzivni kursevi) ili brže (intenzivni/superintenzivani). Ukoliko ne možete da dolazite redovno na časove, dopisni kursevi, tj. onlajn učenje (Online Blended Learning) ili kombinovano učenje, pružaju Vam dobru alternativu.

Osim toga tu su i pripremni kursevi za ispite kao i školske instrukcije. Mogućnost sticanja diplome ili sertifikata njemačkog jezika u centrima Goethe-Institut-a širom svijeta.

Detaljne informacije možete dobiti na :
Tamara Tomović; 065/603-717; 059/272-600
ili na e-mail adresu: tamara_tomovic@yahoo.com

IMG_20210907_35747.jpg