Učite njemački jezik! Brzo, lako i uspješno do sertifikata. Ako imate san, idite za tim. Koristite jezik na način na koji ga inače koristite – kao sredstvo za komunikaciju u realnom životu; preneseno u učionicu, kaže profesor njemačkog jezika Tamara Tomovic, dok je s ponosom uručivala međunarodno priznate sertifikate Goethe-Instituta svojim polaznicima kurseva.

tamara tomovic.jpg

Nevena Vukojević (A1), Bratislav Vukojević (A1), Goran Radulović (A1), Teodora Stanić (A1) i Aleksandar Bubalo (A1) podijelili su s nama utiske sa kursa njemčkog jezika i utiske sa ispita.

Nevena Vukojević kaže da je kod profesorice Tomović uspješno spremila A1 niVo. To je i dokazala na ispitu u "Gete institutu" u Sarajevu.

"Rad sa Tamarom je više nego zanimljiv. Na ispitu je bilo odlično. Nisam imala tremu, jer je mog supruga i mene profesorica odlično pripremila", kaže Nevena.

sertifikati njemacki jezik (2).jpg

Ona i suprug će uskoro otputovati za Njemačku, gdje će nastaviti da rade, ali i usavršavaju jezik.

"S obzirom na to da nam je ovo bio prvi susret sa njemčkim jezikom, moram vam reći da sam više nego prezadovoljna. Svima bih preporučila profesoricu Tomović", dodala je Nevena.

Učenik osnovne škole Teodora Stanić kaže da dva puta sedmično ide na časove kod profesorice Tomović i da joj je dosadašnje iskustvo više nego odlično.

sertifikati njemacki jezik (5).jpg

Nastavlja da ide na A2 nivo, a nivo A1 položila je bez većih problema.

"Časovi su lijepo osmišljeni. Radim po programu za omladince i veoma sam zadovoljna", priča nam Teodora.

A do nove priče iz učionice profesorice Tamare Tomović, na vama je da se odlučite da naučite njemački jezik na mnogo jednostavniji način nego što možete i da zamislite.

sertifikati njemacki jezik (3).jpg

sertifikati njemacki jezik (4).jpg