Skakaonica.jpg

"Dani Trebišnjice" biće održani danas, 21. avgusta. Od takmičenja tu su trke lađama, skokovi sa Kamenog mosta i trebinjska slaga-poklapa.

Trka lađama održaće se u muškoj i ženskoj konkurenciji, a pobjednici će osvojiti poklon bonove.

Prijave za skokove su već prevazilše sva očekivanja organizatora, tako da će nastupiti  takmičara. Prijave su stigle kako iz Trebinja, tako i iz više zemalja u regionu.

Početak manifestacije je u 16.00 časova. Takmičenje će biti otvoreno trkama lađi, zatim slijedi trebinjska slaga i na kraju skokovi.

Za muzički dio programa biće zadužen di-džej Vuk Milivojević.

Ovogodišnji žiri čine Petar Čolović-predsjednik i članovi Želimir Popov Magi i Dražen Šegrt.

Organizator manifestacije „Dani Trebišnjice“ je Turistička organizacija grada Trebinja uz podršku Grada Trebinja i Hidroelektrana na Trebišnjici /HET/.

OBAVJEŠTENJE

Zbog održavanja sportsko-turističke manifestacije "Dani Trebišnjice" u okviru koje će biti priređeno više sadržaja na rijeci Trebišnjici uz tradicionalne skokove sa Kamenog mosta, a na zahtjev organizatora manifestacije, vršiće se regulisano ispuštanje vode sa brane Gorica u periodu od 15.00 do 21.00 čas, kako bi se obezbijedili svi uslovi za održavanje manifestacije.

"Apelujemo na stanovništvo i korisnike voda da budu oprezni prilikom boravka na rijeci i oko korita rijeke zbog lične sigurnosti i mogućih nepredviđenih okolnosti dok traje regulisano ispuštanje sa brane Gorica", saopštili su iz HET-a.