Fk leotar.jpg

U prijateljskoj utakmici koja je odigrana na stadionu u Policama FK "Leotar" je odigrao 0:0 sa ekipom "Igala" članom Druge lige Crne Gore.

Premijerligaš BiH je igrao u kombinovanom sastavu. U prvih 45. minuta domaćin je imao nekoliko šuteva prema golu gostiju, ali Todoroviću nije uspjelo u 20, 27. i 43. minutu, kao ni mladom Kolaku u 26. minutu da savladaju Bjelicu.

Njihovi šutevi je završilo iznaj gola.

U drugom poluvremenu isto nije bilo golova tako da su mreže mirovale.

FK "Leotar": Vukanović, Milović, Mićunović, Ramić, Prebiračević, Ateljević, Andrić, Perišić, Todorović, Kolak, Zec. Trener: Branislav Krunić.

FK "Igalo": Bjelica, Petrović, Kosać, Ivanović, Popović, Koprivica, Dragaš, Raičević, Ivan More, Augusto, Ilić. Trener: Igor Raičević.

MILOŠ AĆIMOVIĆ PONOVO U LEOTARU

Još jedan Trebinjac, Miloš Aćimović vratio se u svoj matični klub FK "Leotar". Nakon što je 2015. godine napustio Police i otišao u mostarski Zrinjski, a nakon toga u austrijski SV "Lafnitz", pa ponovo u Zrinjski i nakon toga u FK "Krupu". Iz ovog kluba došao je u Trebinje.

Aćimović je igrao za reprezentaciju BiH U-17 i U-21 i reprezentaciju Srbije U-19. U sezoni 2020/2021. za Krupu je odigrao 18 utakmica i postigao 4 gola.