Zrk leotar.jpg

Nastupom dvije selekcije ŽRK "Leotar" (2009. godište i mlađe i 2007. godište i mlađe) završen je turnir NTB lige mladih.

Najmlađe rukometašice (2009. godište) su poražene od pobjednika turnira OŽRK "Iskra" iz Stoca 12:8. Nakon šest kola Trebinjke su na četvrtom mjestu sa jednim neriješenim rezultatom i pet poraza.

Godište 2007. i mlađe izgubile su od pobjednika turnira OŽRK "Iskra" 17:1. Na kraju turnira imju jednu pobjedu, pet poraza i završile su na četvrtom mjestu.

U ovoj ligi takmičile su se ekipe Iskre, Turbina iz Jablanice, domaćin završnog turnira Lokomotiva iz Mostara, Iskra i Leotar.

Prema riječima trenera Leotara Zdravka Komnenovića, mlade nade nastaviće trenažni proces do kraja mjeseca i radiće na daljem usavršavanju rukometne vještine sa očekivanjima da će za sljedeću sezonu neke od njih stasati za seniorski sastav.

ŽRK "Leotar": Lozo, Katarina i Barbara Špec, Bujaković, Rikalo, Zubac, Drapić, Šišić, Kojović, Govedarica, Brkan, Pupić, Petrović, Šupljeglav, Ilić, Hamović. Trener: Zdravko Komnenović.