zrk leotar male nade (2).jpg

Male nade ŽRK "Leotar" u kategoriji U-13 osvojile su drugo mjesto, a u kategoriji U-11 peto mjesto na Drugom Mini trofeju Trebjese, koji je održan u Nikšiću.

U kategoriji 2008. godište u polufinalnoj utakmici ŽRK "Leotar" slavio je protiv RK "Nikšić" 22:4, a RK "Trebjesa" pobijedila je RK "Jedinstvo" iz Bijelog Polja 18:4. U finalnoj utakmici Trebjesa je slavila protiv Leotara 20:3, a u borbi za treće mjesto ekipa Jedinstva bila je bolja od Nikšića 17:1.

Na turniru za 2010. godište Trebinjke su zauzele pet mjesto jer su izgubile obje utakmice u grupi sa RK "Stars" iz Cetinja 9:2 i protiv RK "Trebjesa 2" 11:4. U borbi za peto mjesto dobile su RK "Jedinstvo" iz Bijelog Polja 8:0. Treća je RK "Trebjesa 2" koja je bila bolja od RK "Partizan" iz 11:6, a u finalu je RK "Trebjesa" bila bolja od RK "Starsa" 9:8.

Od pojedinačnih priznanja može se istaći Mia Spaić koja je bila najbolji strijelac turnira, Maja Šišić najbolji asistent, a u revijalnom dijelu turnira Sofija Kojović je pobijedila u takmičenju za najjači šut.

zrk leotar male nade (1).jpg

ŽRK "Leotar": Katarina Špec, Barbara Špec, Grubačić, Ilić, Kojović, Lozo, Ivana Bujaković, Marija Bujaković, Rikalo, Andrić, Zubac, Kapor, Hamović, Vukoje, Ratković, Brkan. Treneri: Sara Jegdić i Zdravko Komnenović.