vjezbanje.jpg

Kom timu pripadate - da li ste među onima koji redovno vježbaju tokom cijele godine? Ili ste pak "sezonci", pa se kanite da se pokrenete svake godine pred ljeto, s dolaskom proljeća i toplih dana?

Upravo je to bila tema ovog puta u ženskom kolektivu i tema ovog videa. Željele smo da sa vama podijelimo svoja iskustva, i da vam poručimo da vas razumijemo, da znamo da nije uvijek lako motivisati se, ali takođe smo željele i da pokušamo da vas inspirišemo da se zajedno pokrenemo.

Ana je govorila o tome koliko je važno da pronađemo onu vrstu treninga to jest fizičke aktivnosti, koja nam zaista prija, i koju ćemo i zavoljeti, kako nam vježbanje ne bi bilo mrsko i kako bismo istrajali u svojoj namjeri.

Njen izbor je trčanje, pa ćete moći čuti korisne savjete iz prve ruke, i kako se konačno pokrenula nakon godinu dana pauze, kao i koji su to ciljevi koje je sebi zadala.

Sa druge strane, Sara je najvrijednija u ženskom kolektivu, i ona redovno vježba i odlazi u teretanu već nekoliko godina, i takođe je podijelila svoje iskustvo, koja je bila njena motivacija, i šta je to na šta treba da obratimo pažnju kada vježbamo, kao i na koji način da povedemo računa o ishrani.

I naposletku, važna napomena, ne radi se uvijek samo o gubljenju par kilograma viška ili centimetara u obimu, često to nije ni razlog zašto vježbamo, već da bismo se i psihički osjećali dobro, otpustili stres, i jednostavno se dobro osjećali u svojoj koži.

To je ujedno i naš moto i poruka vama - zagrljaj i podrška da i vi ukoliko još uvijek niste pronađete onaj vid vježbanja koji će vam odgovarati.