Fk leotar tb.jpg

U 26. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" je u Bijeljini poražen od FK "Zvijezda 09" iz Etno sela Stanišići 3:1 .(2:1). Ovom pobjedom Zvijezda 09 se izjednačila sa Leotarom po bodovima (44) i jedina je ekipa koja je pobijedila Trebinjce dva puta  u jesenjem dijelu u Trebinju bilo je 0:1) i ovo je prvi poraz Leotara u proljećnom dijelu prvenstva.

Domaćin je poveo preko Rakića u 19. minutu, a strijelac prvog gola je asistirao Blagojeviću za 2:0 u 37. minutu.

Leotar je zaprijetio preko Milića koji je u 26. minutu šutirao, ali golman domaćih je odlično odbranio. Mreža domaćih zatresla se u 43. minutu, a gol je postigao Zečević.

U drugih 45. minuta domaćin je imao priliku preko Blagojevića u 49. minutu i Stjepanovića u 62. minutu. Svoj drugi gol postigao je Blagojević u 67. minutu za 3:1.

Tim rezultatom se i završila utakmica.

Narednog vikenda u Trebinje dolazi FK "Modriča".

Stadionu Etno selo Stanišići. Glavni sudija: Marko Maksimović. Pomoćne sudije: Goran Ilinčić i Bojan Eremić. Četvrti sudija: Velimir Drinić. Delegat: Dalibor Rašević. Žuit kartoni: Matić (Zvijezda 09), a Ristić, Prebiračević i Ateljević (Leotar).

FK "Zvijezda 09": Avramović, Beširević, Jokić, Stjepanović (od 89. minuta Šujić), S. Rakić (od 90. minuta N. Rakić), Blagojević, Hasanhodžić, Svraka, Matić, Dražić (od 46. Starčević), Nikolić. Trener: Igor Savić.

FK "Leotar": Vukanović, Milić (od 79. minuta Begenišić), Andrić (od 88. minuta Šešelj), Paranos, Šipovac, Zečević, Maksimović (od 46. minuta Ristić), Prebiračević, Mićunović (od 88. minuta Aćimović), Ateljević, Sekulović (od 79. minuta Kolak). Trener: Oleg Ćurić