Fk leotar.jpg

U 24. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" je u Banjaluci igrao 0:0 protiv FK "Željezničar ST". Ovim neriješenim rezultatom Trebinjci su osvojili 41. bod i bez obzira na današnje utakmice ostaju na drugom mjestu.

Na terenu sa vještačkom travom koja je u lošem stanju na kome se sve ekipe slabo snalaze Leotar je odigrao jednu prosječnu utakmicu koja je mogla da ode i na stranu Željezničara, a i Trebinjaca.

Po šansama igrači Olega Ćurića bili su bliže pobjedi. Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je istakao da su znali da ih očekuuje težak teren i zato su trenirali na njemu.

"Utakmica je bila dosta rastrzana sa pomalo čudnim sudijskmm kriterijom sa dosta prekida i dosta kartona na našu štetu. Znali smo šta nas čeka tako da smo zadovoljni bodom i zadržali smo mjesto u samom vrhu tabele čak i smanjili bodovnu razliku u odnosu na Rudar", rekao je Ćurić.

U srijedu u Trebinje dolazi FK "Sutjeska" iz Foče.

Glavni sudija: Boško Lazić. Pomoćne sudije: Bojan Rakić i Njegoslav Bošković. Četvrti sudija: Bojan Panić. Delegat: Goran Mikanović. Žuti kartoni: Čolić, Kuprešak, Malić i Jević (Željezničar), Šipovac, Prebiračević, Medan i Ristić (Leotar).

FK "Željezničar ST": Ćetković, Čolić, Kuprešak, Šaula, Bilal, Ivoš (od 46. Đogić), Džombić (od 75. minuta Banjac), Malić, Teodorović, Petrović, Blanuša (od 46. minuta Jević). Trener: Zoran Ćurguz.

FK "Leotar": Perišić, Milić, Andrić (od 84. minuta Medan), Paranos (od 58. minuta Vujmilović), Šipovac, Maksimović (od 72. minuta Ristić), Zečević, Prebiračević, Kolak (od 58. minuta Sekulović), Mićunović, Đurić. Trener: Oleg Ćurić.