Fk leotar.jpg

U 20. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" je u Gradišci odigrao 0:0 sa ekipom "Kozare". Ovim neriješenim rezultatom Trebinjci se i dalje nalaze na drugom mjestu sa 35 bodova.

Leotar je imao sjajnu šansu na početku utakmice kada je nakon centaršuta Šipovca, Maksimović sa nekoliko metara promašio gol domaćina. Do kraja poluvremena igralo se između dva šesnaesterca tako da se na odmor otišlo sa 0:0.

Domaćin je zaprijetio gostima preko Kisina koji je na poluvremenu ušao u igru, ali je njegov udarac otišao preko gola. Trebinjci su u četiri minuta imali dvije šanse, ali se lopta nije našla u mreži domaćina.

Prvo je Maksimović promašio idealnu priliku u 49. minutu, a Sekulovićev udarac u 53. minutu odbranio je golman Modić. U narednih pola sata nije bilo izrazitih prilika ni pred jednim golom.

Nakon utakmice trener Trebinjaca Oleg Ćurić je rekao da nisu nezadovoljni rezultatom, ali da su mogli da dođu i do sva tri boda.

"Imali smo bolje šanse, ali se vidi umor na mojim igračima jer igraju srijeda-subota. Idemo dalje", naglasio je Ćurić.

U subotu u Trebinje dolazi FK "Sloga" iz Doboja.

Gradski stadion u Gradišci, bez prisustva gledalaca. Glavni sudija: Boško Lazić. Pomoćnici: Dejan Stjepanović i Njegoslav Bošković. Četvrti sudija: Mario Jelić. Žuti kartoni: Petković, Raspudić (Kozara) Maksimović, Andrić (Leotar).

FK "Kozara": Modić, Petrović, Veljkić (od 73. minuta Eskić), Raspudić, Hamzić, Lolić (od 90+3 Pepić), Petković, Malbašić, Popović, Batar, Beuk (od 46. minuta Kisin). Trener: N. Žerić.

FK "Leotar": Perišić, Milić (od 68. minuta Medan), Andrić, Paranos, Šipovac (od 90+3 Aćimović), Maksimović (od 68. minuta Spajić), Prebiračević (od 77. minuta Ateljević), Mićunović, Blažević (od 77. minuta Šešelj), Đurić, Sekulović. Trener: O. Ćurić.