Fk leotar.jpg

U 18. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" je u Prnjavoru igrao neriješeno 3:3 (2:0) protiv domaćina FK "Ljubić". Ovim neriješenim rezultatom ekipa iz Polica je sa gostovanja donijela 13 bod, a sa 31 bodom nalazi se na trećem mjestu na tablici.

Domaćin je u prvih 45. minuta postigao dva gola. Prvo je mrežu Leotara pogodio Guzijan u 12. minutu, a drugi gol za domaćina dao je Jaćimović u 22. minutu. Rezultatom 2:0 otišlo se na odmor.

Tokom drugog poluvremena prvo je Milić u 63. minutu smanjio na 2:1, da bi u 70. minutu Milić poravnao rezultat na 2:2. Domaćin je opet u 75. minutu poveo sa 3:2 preko Živkovića. Njihova radost je trajala samo jedan minut jer je debitant u redovima Leotara Drago Maksimović dao svoj prvi gol u prvenstvu. Rezultatom 3:3 završila se ova interesantna utakmica.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je istakao da je ovo veoma važan bod za njegovu ekipu iako je utakmica loše počela po nas jer su svojim greškama u 12. i 22. minutu primili dva gola.

"Pomalo čudnim sudijskim odlukama domaćin poslije jednog prekida dolazi opet u vođstvo, ali i tada se nismo predavali već u idućem napadu poravnali rezultat. Ostaje žal za 100% prilikom Sekulovića za pobjedu. Čak mislim da smo oštećeni u 90.minuti jer je nad Šipovcem sudija mogao dosuditi penal", rekao je Ćurić.

Trebinjci su u narednom kolu domaćini ekipi "Podrinja" iz Janje.

FK "Ljubić": Knežević, Radaković, Jagodić (od 73. minuta Segić), Milanović (od 73. minuta Komlenović), Savanović, Jugović, Guzijan, Todorović, Živković, Jaćimović (od 85. minuta A. Žižak), Drača.

FK "Leotar": Vukanović, Blažević (od 46. minuta Milić (od 90+2. minuta Vujmilović), Andrić (od 88. minuta Medan), Paranos, Šipovac, Maksimović (od 88. minuta Spaić), Zečević, Mićunović, Ateljević, Đurić, Sekulović.