Kmf leotar.jpg

U 13. kolu Prve futsal lige Republike Srpske grupa istok KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" slavio 6:4 (4:4) protiv KMF "Ljubinje". Ovom pobjedom Trebinjci su kolo prije kraja osigurali prvo mjesto u grupi istok pred plaj-of.

Svih 40. minuta igralo se brzo i stvarano je dosta šansi pred oba gola. U prvom je viđeno osam golova, a u drugom samo dva.

Poveo je domaćin preko Sava Andrića u 8. minutu, a samo dva minuta kasnije izjednačio je Šijaković. Mirko Likić je samo minut kasnije doveo Ljubinjce u vođstvo, a isti je igrač u 12. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo od 1:3. Zečević je u istom minutu iz penala smanjio na 2:3.

U 14. minutu M. Likić je solo prodorom doveo svoju ekipu opet u prednost od dva gola razlike 2:4. Domaćin smanjuje u 18. minutu preko Ninkovića nakon odlične asistencije Sava Andrića, a u 19. minutu Ninković je dao četvrti gol za svoju ekipu nakon odlične asistencije Zečevića.

Rezultatom 4:4 otišlo se na poluvrijeme.

Odmah na početku drugog poluvremena Trebinjci su poveli preko Čečura, a u 23. minutu Miladinović je postigao i šesti gol za domaćina.

Do kraja utakmice bilo je prilika na obje strane, ali su mreže mirovale.

Trebinjci u posljednjem kolu gostuju u Nevesinju gdje ih dočekuje KMF "Nevesinje":

KMF "Leotar": Đurić, Savo Andrić, Cimirot, Ninković, Čečur, Miladinović, Zečević, Čolović, Drašković, Ćeranić. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Ljubinje": M. Likić, Šijaković, N. Likić, M. Kozić, Sikimić, Bogdanović, D. Kozić, Pecelj. Trener: Zoran Sorajić.