Kmf leotar 1.jpg

U 11. kolu Futsal prve lige Republike Srpske grupa istok KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" slavio protiv KMF "Ugljevik" iz istoimene opštine sa 3:2 (0:1). Ovo je osma pobjeda Trebinjaca koji su nanijeli četvrti poraz gostima i povećali prednost na tabeli na 7 bodova.

Večerašnja utakmica bila je tvrda, a protivnik nezgodan. Prije dva mjeseca u prvoj utakmici ovih protivnika rezultat je bio 6:6, a Trebinjci su napravili preokret nakon što su gubili sa 6:1.

Gosti su poveli preko Božića u 20. minutu i rezultatom 0:1 otišlo se na poluvrijeme. Zečević je u 23. minutu izjednačio na 1:1, ali gosti preko Simikića u 28. minutu ponovo imaju prednost od 1:2. Izjednačujući gol postigao je Savo Andrić u 28. minutu, a najbolji strijelac domaćina Vico doveo je svoju ekipu u vođstvo od 3:2 u 30. minutu.

Malo ko je očekivao da će to biti i konačan rezultat ove utakmice.

Treba istaći da na klupi domaćina nije bilo trenera Dragana Spaića i Mitra Vukanovića. Sudije Gogić i Soknić dodijelili su domaćem igraču Čečuru žuti karton u 30. minutu, a gostima tri i to treneru Simiću i Jovičiću u 25. minutu kao i Miljanoviću u 31. minutu.

U narednom kolu Leotar gostuje u Sokocu gdje ga dočekuje KMF "Glasinac".

KMF "Leotar": Đurić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Zečević, Vico, Ćeranić, V. Ninković, Čečur, Popović, V. Milojević, Cimirot, Vukanović, Drašković, Ž. Ninković. Predstavnik kluba: Milan Milojević.

KMF "Ugljevik": Dragić, Božić, Lazić, Simikić, Jovičić, Torlaković, Miljanović, Živanović, Nešković, Zarić. Trener: Ilija Simić.