kmf leotar (1).JPG

U 10. kolu Prve futsal ige Republike Srpske grupa istok KMF "Beli anđeo" je u Brčkom pobijedio KMF "Leotar" 4:2 (2:1) i tako nanio prvi poraz Trebinjcima.

Bez obzira na poraz ekipa iz Trebinja i dalje se nalazi na prvom mjestu sa 23 boda - četiri više od ekipe iz Brčkog.

Poveo je domaćin u devetom minutu preko M. Jevtića. Trebinjci su izjednačili preko Ninkovića u 16. minutu. Samo minut kasnije domaćin preko S. Jevtića dolazi u vođstvo od 2:1. Sa ovim rezultatom otišlo se na poluvrijeme.

Domaćin je svoj treći gol postigao preko M. Jevtića u 29. minutu. Minut kasnije autogolom Ninkovića domaćin dolazi do četvrtog gola. Konačan rezultat 4:2 postiže Drašković u 31. minutu.

Sudije Bojan Rakić i Radmilo Vuković iz Bijeljine pokazali su tri crvena kartona gostima i to predstavniku kluba Mitru Vukanoviću u 25. minutu, treneru Draganu Spaiću u 37. minutu i igraču Davidu Čoloviću u 36. minutu, i po dva žuta domaćim igračima M. Jevtiću i Novakoviću i gostujućim Čečuru i Draškoviću.

U narednom kolu u Trebinje dolazi ekipa KMF "Ugljevik" iz istoimene opštine, koja se nalazi na trećem mjestu sa 17 bodova.

KMF "Beli anđeo": Krsmanović, Đokić, Novaković, S. Jevtić, Dujković, Simić, Ristanović, Miljković, M. Jevtić, Filipić, Marković. Trener: Zoran Petrović.

KMF "Leotar": Đurić, Savo Andrić, Čečur, Milojević, Drašković, Čolović, Ninković, Bodiroga. Trener: Dragan Spaić..