Kmf leotar tango.jpg

U 9. kolu Prve lige Republike Srpske u futsalu grupa istok KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" pobijedio KMF "Tango" iz Istočnog Sarajeva 4:0 (4:0). Ovo je sedma pobjeda Trebinjaca koji bez poraza predvode tabelu i osam bodova su u prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu. Zečević je načeo mrežu gostiju u 7. minutu kada je Čečur centrirao iz kornera na volej Lazara Zečevića i lopta je pod samu prečku ušla u mrežu gostiju.

Drugi strijelac za domaćina bio je Srđan Andrić kada je natrčao na odbijenu loptu i udarcem sa 10-ak metara povećao prednost svoje ekipe u 10. minutu.

Savo Andrić je nakon greške odbrane gostiju postigao treći gol u 12. minutu. Konačan rezultat nakon odične asistencije Draškovića postigao je Vidomir Ninković u 19. minutu. Tokom drugog poluvremena nije bilo golova iako je šansi bilo za obje ekipe.

KMF "Leotar": Đurić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Milojević, V. Ninković, Samardžić, Čolović, Vico, Zečević, Drašković, Čečur, Ž. Ninković, Cimirot. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Tango": Popović, Pirić, Vasić, Stojanović, Tešanović, Šćepanović, Arsenijević. Trener: Amer Hadžić.