Kmf leotar 1.jpg

U 8. kolu Prve lige Republike Srpske u futsalu grupa istok KMF "Leotar" pobijedio je u Palama ekipu "Jahorine" 4:5 (2:2). Nakon ove pobjede Trebinjci se nalaze na prvom mjestu sa 20 bodova, a drugoplasirana je ekipa Ugljevika koja zaostaje šest bodova.

Igrači Leotara su večeras teško, ali zasluženo došli do šeste pobjede i jedina su ekipa bez poraza.

Domaćin je došao u vođstvo u 11. minutu preko Kneževića, ali su gosti preko Zečevića u 13. i 19. minutu prešli u vođstvo od 1:2. Ipak, na odmor se otišlo rezultatom 2:2, jer je Knežević u 20. minutu postigao svoj drugi pogodak.

Domaćin je u drugom poluvremenu poveo golom Košarca u 22. minutu sa 3:2, ali su Trebinjci u 26. minutu postigli dva gola i to Zečević (treći na utakmici) i Vico tako da su preokrenuli rezultat u svoju korist 3:4.

Golom Draškovića Leotar je povećao prednost na 3:5, ali je domaćin preko Živkovića u 40. minutu smanjio na 4:5. To je bio i konačan rezultat utakmice.

Leotar je u narednom kolu domaćin ekipi "Tanga" iz Istočne Ilidže.

KMF "Jahorina": Ristivojević, Knežević, Košarac, Jovanović, Živković, Mijović, Cerovina, Bojanić, Simić, Tešanović, Miletić, Trbo, Obradović, Vuksanović.

KMF "Leotar": Đurić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Zečević, Vico, Čolović, Ninković, Čečur, Popović, Milojević, Samardžić, Sulaver, Drašković.