Kmf leotar 2.jpg

U 7. kolu Prve lige Republike Srpske u futsalu grupa istok KFM "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" pobijedio 3:0 (2:0) KMF "Nevesinje".

Utakmica je imala mnogobrojne šanse pred oba gola, a viđene su i dobre odbrane golmana, a Trebinjci su zasluženo slavili.

Domaćin je poveo već u trećoj minuti preko Srđana Andrića. Nakon ovoga gola viđeno je dosta šansi, u 11. minutu nakon asistencije Save Andrića, Vico je pogodio stativu. Drugi put zatresla se mreža gostiju u posljednjoj sekundi prvog poluvremenu kada je Popović sa 10 metara preciznim udarcem savladao Ivaniševića.

Sa rezultatom od 2:0 otišlo se na poluvrijeme. Tokom drugih 20. minuta viđen je samo jedan gol i to Zečevića u 32. minutu. Gosti su posljednjih 10. minuta igrali bez golmana, ali niu uspjeli da savladaju odličnog Đurića.

Do kraja nije bilo promjene pa je nakon 40. minuta na semaforu pisao konačan rezultat 3:0.

Ovom utakmicom završen je jesenji dio prvenstva, a Trebinjci zauzimaju prvo mjesto sa 17 bodova, to jest pet pobjeda i dvije neriješene utakmice uz gol razliku 38:19, a drugi na tabeli je KMF "Beli anđeo" iz Brčkog sa 12 bodova.

KMF "Leotar": Perišić, Đurić, Vico, Srđan Andrić, Savo Andrić, Zečević, Milojević, Cimirot, Čečur, Ninković, Popović, Čolović, Medan, Samardžić. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Nevesinje": Ivanišević, Pudar, Prodanović, Vučetić, Kovačević, Kljakić, Sikimić, Vuković, Drašković, Šarenac, Radovanović, Miličić. Trener: Dalibor Pudar.