paketici 1.jpg

Udruženje građana "Pravoslavna bratija" podijelilo je 230 božićnih paketića najmlađim stanovnicima naselja Tini, potvrdio je za TrebinjeLive.info predsjednik ovog udruženja Igor Vujović.

Vujović je istakao da su ovom podjelom željeli da obraduju svoje male komšije, jer je Tini jedna od svijetlih primjera gdje je iz godine u godinu sve više djece.

"To su naši mali drugari i na ovaj način želimo da im čestitamo nadolazeće praznike - Božić i Novu godinu, a sve s ciljem da oni sutra budu ti koji će se sjetiti svojih budućih malih komšija", naveo je Vujović.

Član udruženja Savo Andrić rekao je da po prvi put dijele paketiće djeci naselja Tini, te da će učiniti sve da ova lijepa akcija postane tradicionalna.

"Posebno je to izraženo ove godine, kada je virus korona spriječio brojne aktivnosti, koje osjete i djeca. Željeli smo da ih obradujemo i da im čestitamo praznike", kazao je Andrić.

Podjelu paketića pomogli su Elektroprivreda RS, Elektrohercegovina, HET, preduzeće Segment, restoran "Ognjište" i Grad Trebinje.