Kmf leotar glasinac.jpg

U 5. kolu Prve lige Republike Srpske-grupa istok u futsalu KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrao neriješeno 3:3 (2:3) protiv KMF "Glasinac" iz Sokoca.

Ova utakmica je tokom svih 40. minuta bila napeta, borilo se za svaku loptu, a iako je bilo šest golova propušteno je dosta šansi s obje strane.

Domaćin je dobro počeo i u trećem minutu preko Zečevića poveo je sa 1:0. Gosti su izjednačili u 11. minutu kad je na loptu iz kornera natrčao Rajić i sa nekoliko metara postigao gol.

Leotar je ponovo poveo u 12. minutu kada je nakon udarca Srđana Andrića golman Pajević odbio loptu i Ninković je glavom postigao drugi gol za Leotar.

Drugi gol za goste je u 18. minutu postigao Arbanja nakon greške domaćih igrača, a treći gol u 20. minutu postigao je Debelnogić koji je "ukrao" loptu na sredini terena i krenuo sam prema Perišiću koji nije mogao da odbrani njegov jak udarac.

Sa vođstvom gostiju od 2:3 otišlo se na odmor.

Tokom drugih 20. minuta viđen je samo jedan gol i to izjednačujući u 22. minutu, a djelo je Sava Andrića. U nastavku utakmice mreže su mirovale tako da su obje ekipe osvojile po bod.

Nakon 5. kola Trebinjci imaju 11 bodova, tri pobjede i dva neriješene uz gol razliku 24:16.

Leotar u narednom kolu gostuje u Ljubinju gje ga dočekuje istoimena ekipa.

KMF "Leotar": Perišić, Đurić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Milojević, Zečević, Ninković, Popović, Cimirot, Vico, Čolović, Samardžić, Čečur, Medan. Trener: Dragan Spaić.

KMG "Glasinac": Pajević, Đerić, Arbinja, Debelnogić, Čolić Rajić, Milinković, Lukić. Trener: Predrag Dobrilović.