Kmf leotar 1.jpg

U 4. kolu Prve lige Republike Srpske grupa istok u futsalu KMF "Leotar" je u Ugljeviku odigrao neriješeno sa KMF "Ugljevik" 6:6 (6:3). Na ovaj način Trebinjci su i nakon ovog kola ostali jedina neporažena ekipa i nalaze se na prvom mjestu sa 10 bodova i najbližim konkurentima bježe tri boda.

Na ovo putovanje ekipa iz Trebinja otišla je bez Cimirota, Vica, Čečura... Domaćin je odlično počeo i preko Lazića u trećem minutu poveo 1:0. Samo minut kasnije Zečević je izjednačio na 1:1. Teodorović je svojim prvim golom na večerašnjoj utakmici doveo svoju ekipu u vođstvo od 2:1. Nakon toga u 11. minutu viđena su dva gola u mreži gostiju, a strijelci su bili Tomić i Teodorović tako da je na semaforu pisalo 4:1.

Tomić je svojim drugim golom doveo Ugljevik u vođstvo od 5:1 u 13. minutu, a u 15. minutu Miljanović je povisio rezultat na 6:1.

Gosti su preko Ninkovića u 17. minutu smanjili na 6:2, a Milojević je postigao treći pogodak za goste u 20. minutu tako da se na odmor otišlo sa 6:3.

Leotar je preko Srđana Andrića u 26. minutu smanjio na 6:4, a preko Popovića u 31. minutu na 6:5. Autogolom Simikića u 35. minutu Leotar je došao do izjednačenja.

Do kraja utakmice je ostalo 6:6.

Sljedeći protivnik Leotaru je KMF "Glasinac" iz Sokoca, a utakmica se igra u Trebinju.

KMF "Ugljevik": Dragić, Lazić, Teodorović, Simikić, Marković, Gajić, Živanović, Božić, Miljanović, Tomić, Zarić, Stevanović, Vićić, Jovičić.

KMF"Leotar": Perišić, Andrić, Zečević, Savo Andrić, Srđan Andrić, Milojević, Đurić, Popović, Samardžić.