Zrk leotar3.jpg

U 3. kolu Prve lige Republike Srpske ŽRK "Leotar" je pobijedio ŽRK "Derventa" iz istoimene opštine 43:14 (20:6).

Domaće igračice su sa pola snage dobile gošće koje su do ove utakmice imale dvije pobjede. Od početka utakmice domaće igračice dale su do znanja gošćama da je samo pitanje razlike sa koliko će se meč završiti.

Trebinjke su igrale brzo, poletno i efikasno i nakon prvog poluvremena bilo je 20:6, a nakon 60. minuta igre na semaforu je pisalo 43:13

Nakon utakmice trener Zdravko Komnenović bio je zadovoljan igrom svojih igračica.

„Kada se jako i kvalitetno uđe u meč onda se i ostvari ubjedljiva pobjeda. Od starta utakmice smo dobrom odbranom i brzom igrom u tranziciji stvorili ubjedljivu prednost i već na poluvremenu stekli razliku koja nam je garantovala pobjedu. Naše namjere i ambicije se nisu nimalo promijenile, a to je povratak u Premijer ligu“, rekao je  Komnenović.

U narednom kolu Trebinjke idu u goste ŽRK "Radnik" u Bijeljinu.

Zrk leotar4.jpg

ŽRK "Leotar": Pištinjat, Bulajić 4, S. Jegdić 5, Brkan 1, Anđušić 5, Ratković 5, Kovačević 10, Boro 4, Ćorović 8, Kovač, Gaćina 1. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Derventa": Peleš, Bajramović 1, Šatara 1, Vinčić, Hrustić, Popović 2, Dević, A. Radanović 2, Pavlović 5, M. Simić 1, Subikć, J. Radanović, Radoja, Asentić 1, Susaković, J. Simić 1. Trener: Stanislav Popović.