vjencanje nikola i silva (2).JPG

Da ljubav ne poznaje godine pokazali su danas mladenci iz našeg grada, koji su svoju ljubav ovjekovječili brakom. Nikola Lučić (74) i Silva Purković (54) izgovorili su sudbonosno DA pred trebinjskim matičarom i zakleli se na vječnu ljubav.

Iako iza sebe već imaju po jedan brak, Nikola i Silva kažu da su srećni i da su svoju ljubav željeli da ozvaniče i pravno i formalno.

Upoznali su se nakon Silvine porodične tragedije, nakon čega se desila srećna ljubav na obostrano zadovoljstvo.

„Da nismo prezadovoljni i srećni ovo se danas ne bi ni desilo. Pandemija virusa korona na nas nije negativno uticala, već smo zahvaljujući njoj uvidjeli da smo jedno za drugo“, kaže sa osmijehom na licu Nikola, dodajući da će živjeti u porodičnoj kući Lučića u Gorici.

Silva Purković Lučić priznaje da se osjeća uzbuđeno.

„Ovo je za mene nešto novo i Nikola je predivan čovjek“, u jednom dahu je izgovorila Silva.

Vjenčanja ne bi ni bilo da nije bilo kumova koji su za današnje DA dali svoje potpise. Sa lica Predraga Ivankovića i Bilje Kurilić osmijeh nije silazio, jer su bili svjedoci jednog lijepog i dugo očekivanog trenutka za mladence.

Kum Predrag kaže da ih poznaje već dvije godina, koliko žive zajedno.

„Ostavili su prethodne živote iza sebe, odnosno bračne zajednice. Imaju djecu koju će i dalje paziti, kao i unučad. Mislim da su napravili pravi potez", rekao je Predrag.

Kuma Bilja Kurilić kaže da su se mladenci našli i da je to nešto prelijepo.

„Ljubav pobjeđuje, nisu bitne godine. Za mene ovo nije iznenađujuće, a vidim da su srećni i zadovoljni i neka samo tako nastave“, priča Kurilić.

Ovo je dokaz da za pravu ljubav nikad nije kasno i da čovjek ako traži - uvijek će pronaći srodnu dušu bez obzira na godine, jer samoća je najteža.