Trebinje grad.jpg

Trebinjski Fond solidarnosti saopštio je danas da međunarodne organizacije, fizička i pravna lica mogu da uplate donacije za pomoć u borbi protiv pandemije novog virusa korona, u konvertibilnim markama ili devizama.

Iz Fonda solidarnosti su naveli da svako fizičko i pravno lice svojom novčanom uplatom na račun ovog Fonda može da učestvuje u zajedničkoj misiji – da iz novonastale pandemije izađemo kao pobjednici, a da rezultat te pobjede bude solidarnost i odgovornost svih nas.

Sredstva, u konvertibilnim markama, mogu se doznačiti na račun Fonda solidarnosti Trebinje broj: 571-080-00001126-46, otvoren kod Komercijalne banke a.d. Banjaluka, sa svrhom uplate: „Za prevenciju novog virusa korona“.

JIB Fonda solidarnosti Trebinje je: 4404331980003.

Ukoliko živite u inostranstvu ili je riječ o međunarodnoj organizaciji ili preduzeću, a imate želju i mogućnost da pomognete gradu Trebinju u vremenu pandemije virusa korona, otvoren je devizni račun sa sljedećom instrukcijom za uplate:

IBANBA395710073900110736, Udruženje građana Fond solidarnosti Trebinje, ulica Cara Lazara 12, Trebinje, BiH, SWIFT code /BIC/: KOBBBA22.

Imajući u vidu veliki broj poziva i prijedloga za dostavljanje pomoći i za upućivanje različitih donacija za borbu protiv virusa korona, Grad Trebinje je otvorio i poseban imejl i telefon namijenjene za sva pitanja i prijedloge o donacijama. Svi koji žele da upute donaciju mogu da se obrate na imejl: press.gradtrebinje@gmail.com ili na telefon broj: 0038759/273-460, lokal 005.

Na ovaj kontakt telefon i imejl adresu mogu da se obrate svi pojedinci, institucije, privrednici, organizacije i svi zainteresovani iz naše zemlje i svijeta.