Od januara 2020. godine, Obrazovni centar "Cerovac" uvodi u ponudu školsko gradivo iz njemačkog jezika Posebna ponuda za Black Friday

cerovac njemacki jeyik.jpg

U drugom polugodištu školske 2019/2020. godine, Obrazovni centar "Cerovac" organizovaće nastavu njemačkog po školskom programu. Ovaj novi program je nastao kao rezultat iskazanih potreba postojećih i potencijalnih polaznika, a slični programi u OC-u već postoje (dodatna nastava iz engleskog jezika).

Školsko gradivo zna biti teško, naročito ako se poneki čas propusti ili obaveze postanu previše teške i obimne u određenom periodu školske godine. Zbog toga smo za učenike od 6. do 9. razreda osnovne škole osmislili ovaj program koji će im pomoći da nadoknade propušteno gradivo ili savladaju nastavne jedinice koje su specifične i teške.

Na ovaj način učenici će biti spremni za školske testove ili usmene odgovore. Svaki učenik imaće potpunu pažnju jer se nastava odvija u vrlo malim grupama, dva puta sedmično, u trajanju od po 60 minuta.

Cijena programa je veoma povoljna, a kvalitet nastave i znanje koje polaznici stiču spada u kategoriju programa za pripremanje polaganja Goethe ispita na odgovarajućem nivou.

Ovo znači da će polaznici raditi školsko gradivo ali u nastavi će se koristiti didaktičke metode i dodatni materijali koji će znanje učenika podići na novi nivo.

Svi polaznici koji se prijave najkasnije do 29. novembra 2019. (Black Friday) do 12.00 časova, na poklon će dobiti najnoviji kurs robotike u istom semestru.

Nemojte propustiti ovu sjajnu priliku da po cijeni jednog dobijete mogućnost da pohađate dva sjajna programa Obrazovnog centra "Cerovac".

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 059/223-502 svakim radnom danom od 08:00 do 14:00 i od 17:00 do 19:00 časova.

Takođe, možete nam pisati na e-mail: office@cerovac.ba, a dodatne informacije možete pronaći na našoj web stranici www.cerovac.ba.

A ako imate vremena, biće nam drago da nas posjetite u našem centru, u naselju Luč, Vuka Karadžića 37B. Srdačno, Vaš OC "Cerovac"