U 3. kolu Prve lige Republike Srpske, ŽRK "Leotar" je na domaćem parketu igrao neriješeno sa RK "Radnik" iz Bijeljine 14:14 (6:7).

zrk leotar radnik.JPG

Domaće igračice su odlično počele i u 18. minutu su vodile sa 4:1. Međutim, gošće u narednih osam minuta prave seriju 1:5 i prelaze u vođstvo.

Sa rezultatom 6:7 otišlo se na odmor.

Tokom drugog poluvremena, Trebinjke su ponovo zaigrale dobro i u 43. minutu došlo je do izjednačenja rezultata 10:10, a nakon toga prešle su i u vođstvo od 13:11.

U nastavku utakmice domaće igračice nisu imale snage da zadrže postignuti tempo, što su iskoristile igračice iz Bijeljine koje su 20 sekundi prije kraja meča prešle u vođstvo 13:14.

Posljednji napad ima ekipa Zdravka Komnenovića, tokom koga je dosuđen deveterac, iz koga je precizna bila Kovačević, koja je postigla gol za izjednačenje 14:14.

Trener Trebinjki Zdravko Komnenović rekao je da je očekivao da tokom većeg dijela utakmice imaju rezultatsku prednost, ali da su neiskustvo i dekoncentracija njegovih igračica doveli do izgubljena dva boda.

"Na ruku nam nije išao ni zdravstveni bilten igračica koje nose našu igru jer njih tri nisu ni trenirale proteklu sedmicu", naveo je nakon utakmice Komnenović.

ŽRK "Leotar": Kisin, Gaćina 5, Jegdić 2, Bulajić, Brkan 1, Crnogorac, Ratković, Kovačević 5, T. Pištinjat, M. Pištinjat. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Radnik": Letić, Maksimović, Simić, Vukobrat 9, Savić, Spasojević 1, Vičić 3, Stojanovića 1, Pejić 2. Trener: Miomir Trifković.