Koliko puta vam se desilo da odete u potragu za idealnom maskarom za vaš tip trepavica, i da gledate u rafove potpuno zbunjeni? A onda u tom momentu postanete svjesni koliko je izbor maskara ogroman i da nemate predstavu koja bi bila dobra za vas.

maskare.jpg

Gledate u mnogobrojne tipove četkica: debele i guste, silikonske, uvijene, uzane ili kratke… Izbor je zaista prevelik i ako niste upućeni barem malo u šminkerske proizvode, onda zaista možemo da razumijemo problem u kojem se nalazite.

Nekada zaista nemamo vremena (a često ni novca) da isprobavamo i testiramo razne tipove četkica, dok ne naiđemo na tu jednu, idealnu, koja će od naših trepavica učiniti da dobijemo taj zavodljiv pogled.

Zato je Anči odlučila da napravi jedan video edukativne prirode, u kome detaljno objašnjava najčešće tipove četkica na maskarama i kako da prepoznate koji tip je idealan za vaš tip trepavica.

Pored različitih tipova četkica, treba voditi računa o formuli i pigmentaciji samog proizvoda, i naravno, sve prilagoditi svojim potrebama.