Mali fudbaleri, članovi Škole fudbala "LeoStars", koji su godište 2011., osvojili su prvo mjesto, a godinu dana stariji izgubili su utakmici za treće mjesto na međunarodnom turniru "Dubbling Cup", koji je održan u Međugorju.

leostars.jpg

Pobjednici turnira za 2011. godište su bili u grupi od četiri ekipe i nakon dvije pobjede i jednim neriješenim rezultatom prošli su u četvrtfinale.

U prvoj utakmici u grupi pobijedili su NK "Ljubuški" rezultatom 2:0, a u drugoj utakmici igrali su neriješeno 3:3 sa FK "Leotar".

U utakmici koja je odlučivala za ulazak među osam ekipa pobijedili su NK "Kamen" iz Ivanbegovine sa 6:1.

U četvrtfinalu su porazili domaćina turnira Školu nogometa "As" iz Međugorja sa 5:1.

Polufinalna utakmica bila je uzbudljiva i viđen je samo jedan pogodak i to u mreži NK "Adriatic" iz Splita tako da su mali Trebinjci ušli u finale.

Finalna utakmica završena je 2:2, ali, nakon izvođenja penala, "LeoStars" je bio bolji od USŠ "Sport Talent" iz Mostara rezultatom 5:4.

Osim pehara i medalja za osvojeno prvo mjesto, za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je Ivan Kovačina iz pobjedničke ekipe.

U kategoriji 2010. godiše bilo je 16 ekipa koje su bile razvrstane u četiri grupe.

U polufinalu od "LeoStarsa" bolja je bila ekipa USŠ "Sport Talent" iz Mostara rezultatom 5:3.

U borbi za treće mjesto Trebinjci su izgubili na penale rezultatom 3:1, a u regularnom dijelu je bilo 2:2.

Pehar za najboljeg strijelca u ovoj kategoriji pripao je Milošu Elezu članu "LeoStars".

"Dribbling Cup" igrao se na fudbalskim terenima u Međugorju (Zvirovićima), Čitluku i Ljubuškom u pet kategorija: U-7 (2011. godište); U-8 (2010. godište); U-9 (2009. godište); U-11 (2007. godište); U-13 (2005. godište).