Fk partizan leostars3.jpg

Na tradicionalnoj manifestaciji "Crno beli dan" koji organizuje FK "Partizan", uz dva domaća kluba FK "Vranić" i FK "Budućnost" iz Arilja, učestvovala su i četiri mala fudbalera iz FK "LeoStars" i dva iz FK "Hercegovac" iz Bileće.

Za 2008 godište pozvani su bili Trebinjci Pavle Ljubenko i Igor Spaić, kao i Andrija Mučibabić i Aljoša Sekulović za 2012. godište, dok su mali Bilećani Aleksa Denda i Aleksandar Vujović bili u konkurenciji 2008. godište.

Šestoro malih fudbalera iz Hercegovine su u proteklom periodu bili na pripremama crno-belih i zadovoljili trenere koji su radili sa njima.

Fudbaleri su na terenima FK "Budućnost" trenirali i odigrali dvije utakmice.

Fk partizan leostars1.jpg

Na početku manifestacije obratio im se domaćin, trener Radovan Vranić i nekadašnji reprezentativac SFRJ Aleksandar Trifunović.

Malim Hercegovcima ovo je bilo jedno nezaboravno druženje i prema njihovim riječima daje im podsticaj da još vrijednije i upornije treniraju.

Treninge je vodio još jedan bivši as Partizana Slađan Šćepović, a sve je bilo pod budnim okom trenera FK "Leo Stars" i skauta Partizana za BiH Igora Joksimovića.