U 11. kolu Premijer futsal lige KMF "Leotar" poražen je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" od ekipe MNK "Brotnjo" sa 0:1 (0:0).

Kmf leotar brotnjo.jpg

Ovo je treći poraz kod kuće Trebinjcima i do kraja prvenstva predstoji im grčevita borba za svaki bod, gol i opstanak u najkvalitetnijem futsal rangu.

Tokom prvog poluvremena bolja igra gostiju iz Čitluka. Domaćini su u prvih pet minuta bili dominantniji, ali nakon toga viđena je bolja igra gostiju. Oni su imali i više zrelijih prilika za golove, ali je tri šuta odbranio golman domaćih Šarenac, a pogodili su i prečku u sedmom minutu.

Na odmor se odlazi sa najnepopularnijim rezultatom 0:0. Domaćini su imali šansu preko Vica u 24. minuti, a gosti u 28. preko Granića i u 36. minutu preko Miličevića, ali Šarenac je opet bio nesavladiv.

Ključni momenat na utakmici desio se u 37. minutu kada je Milojević dobio drugi žuti karton, a domaćini su dva minuta imali igrača manje na terenu. To su iskoristili gosti i 20 sekundi prije nego što je istekla kazna domaćim igračima Čavar je iskosa pogodio prečku, a lopta se odbila u mrežu za vođstvo gostiju 0:1.

Do kraja meča domaćini su pokušavali da izjednače, ali sve je ostalo samo na pokušaju. Tako je Leotar ostao na devet bodova u prvenstvu, a u sljedećem kolu gostuju u Mostaru gdje ih dočekuje MNK "Zrinjski".

KMF "Leotar": Šarenac, Andrić, Cimirot, Šešelj, Vico, Sulaver, Jokić, Debelnogić, Čečur, Milojević, Vujović, Savić, Milošević. Trener: Mitar Vukanović.

MNK "Brotnjo": J. Ivanković, Bošnjak, Galić, Granić, Grgić, Pehar, Miličević, Odak, D. Ivanković, Marković, Čavar. Trener: Matej Čilić.