U Kulturnom centru u Trebinju sinoć je Obrazovni centar "Cerovac" dodijelio 21 "Cambridge" diplomu, od toga devet PET (B1), 11 FCE (B2) i jednu (C2) - Mariji Petijević, učenici profesora Kristine Jašić.

cerovac diplome (8).JPG

Marija je postigla najveći uspjeh u sedamnaestogodišnjoj istoriji Cerovca jer je sa samo 16 godina položila ovaj zahtjevan ispit i izdvojila se među 1.150 đaka ovog centra koji su stekli "Cambridge" diplome.

SuanPan diplomu dobio je 21 učenik, 12 na naprednom i 9 na osnovnom nivou.

Od prošle godine, Cerovac je uveo programiranje i robotiku, a sedam učenika je uspješno završilo obuku iz programiranja Mbot robota.

Cerovac se zahvaljuje roditeljima na ukazanom povjerenju. Ponosni smo na svoje vrijedne učenike i vrijedne i posvećene profesore.

Iz ove škole posebnu zahvalnost su uputili Kulturnom centru na ustupljenom prostoru i podršci koju im ova ustanova godinama unazad pruža.

cerovac diplome (1).JPGcerovac diplome (2).JPGcerovac diplome (3).JPGcerovac diplome (4).JPGcerovac diplome (5).JPGcerovac diplome (6).JPGcerovac diplome (7).JPGcerovac diplome (9).JPGcerovac diplome (10).JPGcerovac diplome (11).JPG