Dječaci "LeoStarsa" rođeni 2011. i mlađi, pobjednici su Međunarodnog turnira u fudbalu koji je održan u Mostaru u organizaciji Škole fudbala "Tiki-Taka".

leostars turnir mostar.jpg

Već u utakmicama u grupnoj fazi Trebinjci su protutnjali sa dvije pobjede protiv domaćina i ekipe "Metkovića". U ove dvije utakmice nisu primili nijedan gol, dok su postigli  čak sedam.

U četvrtfinalnom okršaju snage su odmjerili stari znanci - LeoStars i As iz Međugorja. LeoStars je ovaj put bio bolji i revanširao se ekipi iz Međuugorja za poraz u finalu prije mjesec dana.

Trebinjci su slavili sa ubjedljivih 5:2. 

U polufinalu se čekao derbi sa Leotarom. U napetoj i uzbudljivoj utakmici kakvi derbiji obično budu, pobjedu je izvojevao LeoStars pogotkom Ivana Kovačine, na kraju će se ispostaviti najboljim igračem turnira.

Finalna utakmica protiv "Romara" iz Viteza LeoStarsu nije donijela puno uzbuđenja. Raspoloženi igrači iz Trebinja preuzeli su inicijativu od samog početka, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 4:0.

U drugom poluvremenu ista slika i sa još tri pogotka konačan rezultat utakmice je 7:1.

Titulu najboljeg golmana ponio je LeoStarsov Nikola Grujičić, koji je samo tri puta u toku turnira, vadio loptu iz svoje mreže.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa iz Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.