U 4. kolu Premijer futsal lige BiH KMF "Leotar" pobijedio je KMF "Beli anđeo" iz Brčkog sa 3:0 (3:0). Ovom pobjedom Trebinjci su došli do prve pobjede i prvih bodova u ovogodišnjem prvenstvu.

kmf leotar premijer liga.JPG

Leotar je počeo vrlo nervozno i tako je igrao tokom cijele utakmice jer je od ovog meča mnogo toga zavisilo za nastavak prvenstva.

Trebinjci su poveli u četvrtom minutu preko Šešelja koji je šutirao sa nekoliko metara nakon greške gostujućih igrača. Tri minuta kasnije Džudža je "ugurao" loptu iza leđa gostujućeg golmana i na semaforu je pisalo 2:0.

Poslije ovih golova, gledaoci su vidjeli tri stative i to dvije koje je pogodio Lius Moreira u 15. i 16. minutu, kao i gosti u 10. minutu.

Ipak, šut Luis Moreira je u 17. minutu završio u mreži gostiju i to je bilo 3:0. Ovim rezultatom završilo se prvo poluvrijeme, a niko nije vjerovao da će to biti i konačan rezultat večerašnje utakmice.

Drugih 20 minuta sličilo je prvom poluvremenu, ali nije viđeno golova. U 28. minutu Džudža je šutirao, a lopta je pogodila prečku gostujućeg gola.

Nakon šest akumuliranih prekršaja izveden je penal za goste, kog je izveo Muratović, ali njegov šut odbranio je golman Sulaver koji je uz Luisa Moreiru bio i najbolji pojedinac utakmice.

Nakon meča, trener domaćina Mitar Vukanović rekao je da su najbitnija tri boda.

"Nisam zadovoljan igrom, imali smo dosta šansi, bilo je puno žutih kartona i moramo nešto uraditi ako želimo ostati u ligi. Povratkom golmana Tiaga i rekonvalescenta Jokića nadam se da će biti bolje", kazao je Vukanović.

U narednom kolu Leotar gostuje u Mostaru gdje ga dočekuje MNK "Stari grad".

KMF "Leotar": Sulaver, Šarenac, Vico, Andrić, Šešelj, Čečur, Luis Moreira, Džudža, Bodiroga, Milošević, Vujović, Milojević, Savić. Trener: Mitar Vukanović.

KMF "Beli anđeo": Krsmanović, Muratović, Novaković, Limić, Kapikul, Erić, Ljuboje, Miljanović. Trener: Zoran Petrović.