U trećem kolu Premijer futsal lige BiH u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" KMF "Leotar" je poražen od HMNK "Zrinjski" rezultatom 3:4 (1:3).

Kmf leotar.jpg

Ovo je treći poraz Leotara, a treća pobjeda gostiju.

Na ovoj utakmici iskusnija i zrelija ekipa koja je imala više povoljnih prilika, izgubila je od fizički jačeg protivnika koji ove godine juriša na titulu prvaka BiH.

Počelo je veoma zanimljivo i bilo je prilika sa obje strane, ali najbolju šansu imali su domaćini kada je Džudža prsima pustio loptu Bodirogi na volej, čiji udarac prolazi "tik" kraj gola gostiju.

Nakon ovoga Vico je imao idealnu šansu u 12. minutu, a u protivnapadu Šunjićev udarac iskosa sa desetak metara završava u mreži domaćina i to je 0:1.

Golman Casagrande u 15. minutu je izbacio loptu iz svog kaznenog prostora, a najviši u skoku je bio Vico i to je 1:1.

Nakon ovoga, u 16. minutu viđene su prečke sa obje strane, a pogodili su ih Ivanković i Džudža. Gosti uvećavaju svoje vođstvo u 18. i 20. minutu preko Marića i Šunjića tako da se na odmor otišalo sa 1:3.

Drugo poluvrijeme odlično je počelo za domaće koji golom Vica smanjuju na 2:3. Ovaj rezultat bio je sve do 28. minuta kada šut Ivankovića sa desetak metara završava iza leđa golmana domaćina.

Tračak nade domaćinu dao je gol Vica u 38. minutu kada je odlično asistirao Moreira, ali se više nije moglo. Do kraja bilo je još izglednih prilika, ali lopta nije "htjela" u gol.

Nakon tri kola Leotar je bez bodova uz gol razliku 7:12.

Pauza traje 15 dana, a u četvrtom kolu Trebinjci idu u Brčko u goste KMF "Beli anđeo".

KMF "Leotar": Casangrande Tiago, Čečur, Moreira, Šešelj, Vico, Šarenac, M. Raguž, Milošević, Andrić, Milojević, Savić, Bodiroga, Džudža. Trener: Dragan Spaić-Ćikalo.

HMNK "Zrinjski": Skuhan, Ivanković, D. Raguž, Bošković, Suton, Dujmović, Šunjić, Gavrić, Zelenika, Sušac, Livaja, Prusina, Vlaho, Marić. Trener: Vladimir Vladisavljević.