Na otvaranju sezone u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske, ŽRK "Leotar" je poražen od ŽRK "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice rezultatom 18:31 (9:15).

zrk leotar prvenstvo.JPG

Mlada trebinjska ekipa nije se mogla suprotstaviti boljim gošćama i povela je samo na početku sa 1:0. Gošće su izjednačile i već u 15. minutu bilo je šest razlike za Dubičanke. Ta prednost se održavala do kraja poluvremena i na odmor se otišlo sa 9:15.

U drugih 30. minuta Leotar je dao isto golova kao i u prvom poluvremenu, a gošće gol više - 16 za konačnih 18:31.

Nakon utakmice trener ŽRK "Leotar" Zdravko Komnenović je rekao da su njegove igračice korektno odigrale meč protiv favorizovane ekipe.

"Zadovoljan sam onim što je pokazala moja ekipa i evidentno je da postoji potencijal. Pred njima je vrijeme rada i nadam se da će u budućnosti biti daleko bolje", istakao je Komnenović.

ŽRK "Leotar": Kisin, Gaćina 4, Kurajica 1, Sekulović, Mucović 4, Brkan, Ratković 1, Kovačević 5, Kraljević. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Knežopoljka": Stanivuković, Hadžić, Rokić, Subotić 2, Krivda 1, Vukmirica 2, Hodak 4, Lj. Ćesto, Vokić 7, Gavrilović 11, Stanić 3, Veladžić, Biga 1, Sumajstorčić, D. Burazor, T. Ćesto. Trener: Marijana Burazor.