Mali fudbaleri Škole fudbala "LeoStars" osvojili su prvo mjesto u konkurenciji  U-11 i drugo mjesto u konkurenciji U-10 na Prvom međunarodnom turniru  "Čika Trba" koji je održan u Arilju i Požegi.

leostars 2018.jpg

Turnir je obuhvatio djecu uzrasta od osam do 12 godina, a učestvovale su ekipe FK "Partizan", FK "Crvena zvezda", FK "Bane" iz Raške,  FK "Budućnost" iz Arilja, FK "Sokolac", FK "Bubamara" iz Kraljeva, FK "Savinac" iz Požege, FK "Priboj 033", FK "Požega", OFK "Vranić" i Škola fudbala "LeoStars".

Na turniru je bio veliki broj gostiju, a održana je i tribina "Da se ne zaboravi - lik i delo Dušana Trbojevića" na kojoj su govorili najtrofejniji trener Partizana Ljubiša Tumbaković,  bivši kapiten, sportski direktor i trener crno-belih Ivan Tomić, trener mlađih kategorija Darko Tešović, trener i skaut mlađih kategorija "Crvene zvezde" Ivan Gajić, bivši igrač crno-belih, trener LeoStarsa Igor Joksimović...

Dječaci iz Trebinja su oduševljeni prijemom i organizacijom turnira, a ostalo im  je upečatljivo jer su sa ostalim učesnicima turnira (njih preko 500) prošetali ulicom Sveti Ahilije, od zgrade opštine do bioskopa, a nosili su majice sa likom "Čika Trbe".

Dušan Trbojević je bio trener mlađih kategorija i skaut Partizana koji je cijeli svoj životni vijek proveo u ovom klubu. Kumovao je da mnogi biseri srpskog fudbala ugledaju svjetla evropske i svjetske pozornice.