LeoStars nastavlja sa sjajnim partijama kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

IMG-d08592abeb0aff2ea9952d8394f806d6-V.jpg

Ovoga vikenda, "crveno-crna furija" iz Dučićevog grada je učestvovala na međunarodnom turniru na Zlatiboru.

Dvije generacije 2008. i 2010. godište, ovogodišnji finalisti DFA lige ukrstili su koplja sa renomiranim ekipama iz Srbije.

Nakon lavovske borbe, kako nosi i naziv turnira "Lavovi i drugari", obje ekipe su uzele bronzane medalje za visoko treće mjesto na izuzetno jakom turniru. 

Nakon sve tri pobjede u grupnoj fazi 2008. godište, u polufinalu je naišla na prvaka Srbije u mini maxi ligi, Crvenu Zvezdu iz Užica. U interesantnoj utakmici Trebinjci su poraženi sa 3:1. Za treće mjesto LeoStarsova "osmica", pobijedila je ariljski Vranić sa 4:0. 

Najmlađa takmičarska grupa je nakon grupne faze startovala sa druge pozicije. U polufinalu sa Slogom iz Požege trema je učinila svoje tako da su mali Trebinjci igrali za treće mjesto koga su na kraju i osvojili.

"Prezadovoljan sam odnosom i igrom na terenu, dokazali smo svoj kvalitet, to jest da smo jedna od vodećih škola fudbala u regionu. Čestitke   momcima i trenerima na ovim ogromnim uspjesima za ovaj mladi kolektiv", rekao je Igor Joksimović.

LeoStars 2009. su na furiozan način riješili memorijalni turnir "Luka Lovrić" u organizaciji HŠK "Zrinjskog" pobijedivši u finalu 3:0 domaćina Zrinjskog, a redom prije toga su padali Sport Talent, Branitelj i u polufinalu NK "Međugorje".