Upis djece za novu školsku 2018/2019. godinu u Javnu ustanovu za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Naša radost“  počinje 15. maja i trajaće do 10. juna 2018. godine, svakim radnim danom u vremenskom periodu od 8.00 do 12. 00 časova u prostorijama vrtića u Bregovima.

upis-u-vrtic-nasa-radost-trebinje-min.png

Prijave za upis djece popunjavaju se u stručnoj službi u objektu Bregovi na osnovu Izvoda iz matične knjige rođenih koji imaju JMBG roditelja.

Za prijem djece u predškolsku ustanovu neophodno je dostaviti ljekarsko uvjerenje koje je potrebno dostaviti stručnoj službi, prilikom polaska u vrtić u novu školsku 2018/2019.godinu.

Upis će se obavljati za objekte: Bregovi, Police, Gorica i novi vrtić „Srbija“, kao i područna odjeljenja u Lastvi i Petrovim Polju.

Prilikom realizacije neposrednog vaspitno – obrazovnog  rada u ustanovi se koristi:

– Cjeloviti razvojni program – Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja, propisan od strane Ministarstva prosvjete i kulture

– Specijalizovani razvojni program (MENSA NTC sistem učenja, interesni programi: jezički- u saradnji sa školom za učenje stranih jezika CEROVAC i BRITANIKA, koji se svake godine realizuje u svim vaspitno-obrazovnim grupama, osim u jasličkim grupama, muzički, dramsko- umjetnički, sportski, rekreativni, informatički i dr.)

– Program za edukaciju roditelja i osposobljavanje za međusobnu saradnju.

Poštovani roditelji,

Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj saradnji i ukazanom povjerenju.

Djeco dođite da se i dalje  igramo, družimo i rastemo zajedno!