U 20. kolu Premijer futsal lige BiH. KMF "Leotar" je na svom parketu pobijedio MNK "Banovići" iz istoimenog grada rezultatom 5:1 (3:0). 

kmf-leotar-zeljeznicar.jpg

Domaćini su dobro počeli i već u četvrtom minutu preko Bodiroge su poveli sa 1:0. Nakon toga na scenu je stupio Šešelj koji je bio najbolji pojedinac večerašnje utakmice i sa svoja dva gola u 15. i 18. minutu doveo je svoju ekipu u vođstvo od 3:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu, gosti postižu prvi i jedini svoj pogodak u 23. minutu preko Čehajića. Taj rezultat je bio sve do 37. minuta, kada Bodiroga postiže četvrti pogodak, a u 39. minutu konačan rezultat postavio je Miladinović.

Trener domaćih Dragan Spajić je u drugom poluvremenu dao priliku igračima koji imaju manju minutažu i oni su je iskoristili na najbolji način, uz to su Trebinjci igrali bez svog najboljeg strijelca Vica, koji je pauzirao zbog žutih kartona.

Ovom pobjedom Leotar se revanširao za "nezaslužen" poraz u prvom dijelu prvenstva.

Nakon utakmice, igrači Leotara su bili zadovoljni sa pobjedom, ali sve oči su uprte u naredno kolo, jer od tog meča zavisi mnogo toga.

U Trebinje dolazi ekipa FC "Salines" iz Tuzle.

"Moramo dobiti sljedeću utakmicu protiv Salinesa, a tada nam se vraća Vico i nadam se najboljem", rekao je Spaić.

Nakon 20. kola Leotar ima 26 bodova uz gol razliku 60:61.

KMF "Leotar": Jovanović, Čečur, Bodiroga,  Šešelj, Cimirot, Šarenac, Muratović, Milenić, Milojević, Gudelj, Savić, Vujinović, Miladinović. Trener: Dragan Spaić.

MNK "Banovići": tanović, Avdić, Čamrković, Smajlović, Mujić, Pozderović, Mehić, Dedić, Kovačević, Čehajić. Trener: Igor Sliško.