Nedjeljno poslijepodne u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" biće u znaku dva veoma važna sportska događaja za naš grad, jer se "bije bitka" za šampiona Republike Srpske u košarci za žene i važna utakmica u Premijer futsal ligi BiH za opstanak.

kmf leotar zeljeznicar

Prvo će na parket u 16.30 časova izaći ŽKK "Trebinje 03", koji će u prvoj utakmici finala plej-ofa dočekati ŽKK "Kozara" iz Gradiške.

U prvenstvu, Trebinjke su obje utakmice protiv ekipe iz Gradiške riješile u svoju korist.

U prvoj utakmici pobijedile su u gostima 44:103, da bi prije mjesec dana u dvorani u Bregovima pobijedile sa 89:62.

Trener Milorad Nadaždin vjeruje u svoje igračice - Kešeljević, Dostinić, Gudelj, Škrivan, Papović, Jokanović, Milanović..., da će nadmudriti sestre Škrbić, Ćuk..., koje sa klupe predvodi M. Trivunović.
"Prvenstvo smo završili bez poraza, a plej-of je specifičan, ali moje djevojke će dati sve od sebe u ovim utakmicama da titulu prvaka Republike Srpske donesemo u Trebinje", rekao je Nadaždin.
Iz uprave su pozvali sve prijatelje košarke da dođu i da navijaju za "malene", jer je podrška sa tribine uvijek dobrodošla.
Nakon košarke, ljubitelji sporta moći će da uživaju u majstorijama malog fudbala, jer će snage odmjeri KMF "Leotar" i MNK "Seljak" iz Livna.

Ovo je utakmica 16. kola Premijer futsal lige BiH, a koja je veoma važna za obje ekipe. Domaćini se nalaze na devetomom mjestu sa 17 bobova, a gosti su osmi sa 21 osvojenim bodom.

Utakmica u jesenjem dijelu u Livnu je završena 7:7.

Trener Trebinjaca Dragan Spaić-Ćikalo sa Mitrom Vukanovićem dočekuju goste, koji znaju da iznenade. Domaćini traže bodove u ovom susretu i potvrdu pobjede, kada su u prošlom kolu u Brčkom savladali KMF "Zdravlje" rezultatom 4:5.

Utakmica, na kojoj je potrebno navijanje i podrška sa tribina, počinje u 19.30 časova.