U četvrtfinalu Kupa BiH u futsalu KMF "Leotar" je pred svojim navijačima izgubio od lidera Prve lige Federacije BiH - grupa "Jug", MNK "Bubamara" iz Cazina 4:6 (2:2).

kmf leotar bubamara

Gostima ni dalek put koji su prošli da dođu na utakmicu nije smetao da prikažu dobru igru i da se predstave publici u Trebinju kao dobra ekipa.

Početak nije obećavao ovakav ishod utakmice jer su domaćini već u četvrtoj minuti vodili sa dva gola prednosti. Vico je sa dva pogotka u drugom i četvrtom minutu doveo svoju ekipu u vođstvo sa 2:0.

Gosti su imali svoje šanse, ali ih nisu iskoristili sve do 18. minuta kada Kadić postiže prvi pogodak za svoju ekipu i smanjuje vođstvo Leotara. Samo minut kasnije Prošić postiže za goste drugi pogodak i na odmor se otišlo sa rezultatom 2:2.

U drugom poluvremenu gosti su nastavili sa dobrom igrom. Nakon greške odbrane domaćih, lopta dolazi do Prošića koji u 26. minutu sa šest metara dovodi svoju ekipu u vođstvo i "mirisalo" je na pravi preokret.

U 32. minutu nakon asistencije Čečura, iz kornera Vico postiže svoj treći pogodak i na semaforu je pisalo 3:3. To je bio tračak nade za Trebinjce, ali gosti iz Cazina se nisu predavali.

U 35. minutu gosti iz zicera ne postižu pogodak kada su bila dva igrača sama ispred Jovanovića, ali su iz kontre u 35. ponovo došli u vođstvo 3:4.

Nakon ovoga Čečur je imao veliku priliku, ali je nije iskoristio. Gosti iz kontre postižu svoj peti pogodak u 35. minutu za 3:5.

Domaćini idu na sve ili ništa i igraju bez golmana što je urodilo plodom jer je autogolom Begića u 37. minutu rezultat smanjen na 4:5. Pola minuta prije kraja utakmice nakon lošeg dodavanja domaćih igrača, gosti iz kontre preko Mizića postižu gol za konačnih 4:6.

Trebinjcima je ostalo prvenstvo i grčevita borba za opstanak, a u subotu u Trebinje dolazi FC "Stari grad" iz Mostara.

KMF "Leotar": Jovanović, Čečur, Vladisavljević, Cimirot, Vico, Šarenac, Bodiroga, Muratović, Milojević, Vukanović, Milenić, Tepavčević, Miladinović, Savić. Trener: Dragan Spaić.

MNK "Bubamara": Karalić, Begić, Prošić, Delić, Mizić, Nuhanović, Kličić, Kadić, Ćatić. Trener: Šerif Rekić.