Zimski raspust u Obrazovnom centru "Cerovac" se završio i u toku je upis novih polaznika na sljedeće programe:

cerovac

Kursevi stranih jezika

Mentalna aritmetika SuanPan

NTC obrazovni kutak

Arhimed

Robotika i programiranje

Robotika i programiranje Ovog semestra posebno izdvajamo novi program, a to je početni kurs robotike i programiranja za osnovce i srednjoškolce.

robotika

Pripremite svoje  mališane za zanimanje budućnosti! Pošaljite ih u OC "Cerovac" i omogućite im ulazak u svijet o kome sanjaju, a koji u sebi obuhvata elemente matematike, inžinjeringa i dizajna.

Pozivamo sve osnovce ili srednjoškolce koji žele da se upoznaju sa umjetnošću programiranja, a uz uslov koji se odnosi na poznavanje čitanja i pisanja latiničnog pisma, da nam se pridruže na početnom  kursu robotike i programiranja.

Nastava se u potpunosti prilagođava uzrastu pojedinačnih polaznika tako da će svi uspjeti da savladaju ovaj program koji je trenutno natraženiji u regionu. Nastavu drže diplomirani profesori matematike.

Kursevi stranih jezika

OPŠTI I SPECIJALISTIČKI KURSEVI engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog i španskog jezika.

kurs

Grupe su male, svakom polazniku je posvećena posebna pažnja, cijene su pristupačne sa mogućnošću plaćanja na rate. Provjera znanja je besplatna, a nabavka udžbenika, konsultacije, polaganje svih ispita, parcijalnih i završnih, organizuje se u školi.

Podsjećamo vas da je OC "Cerovac" ovlašten ispitni centar za Cambridge ispite, kao i da pored Britanskog savjeta uspješno sarađuje sa Goethe institutom i Italijanskim kulturnim centrom.

Program mentalne aritmetike SuanPan

SuanPan Cerovac

Za djecu od 5 do 14 godina, na koji se trenutno upisuje četvrta generacija polaznika. Prijave za ovaj program se mogu vršiti samo tokom ovog upisnog roka jer naknadno uključivanje u postojeće grupe (do septembra) nije moguće. Ukoliko niste sigurni da li je SuanPan pravi izbor za vaše dijete, biće nam veoma drago da vam omogućimo prisustvo i učešće na probnom času.

 NTC obrazovni kutak

cerovac

Osnovu NTC sistem učenja, koji je našim sugrađanim skorije predstavio profesor Ranko Rajović, predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja djece.

Profesori i vaspitači Obrazovnog centra "Cerovac" su prošli obuku za NTC sistem učenja i svoje znanje već uveliko praktično primjenjuju u dječijem obrazovnom kutku koji upravo sada vrši upis novih polaznika uzrasta od 3 do 6 godina.

 Škola slikanja

Vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koji već devetu godinu privlači najmlađe zaljubljenike u kist i boje, a njihov mentor je diplomirani akademski grafičar.

Popusti koje nudi škola:

- Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;

- Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;

- Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;

- Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju, Upis novih polaznika  i nastava tokom cijele školske godine odvijaju se na tri lokacije:

- u novim, savremeno opremljenim prostorijama u naselju Luč, ul. Vuka Karadžića 37b. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 i od 17.00 do 19.00 časova ili nas pozovite na telefon: 059 223 503;

- u novim, savremeno opremljenim prostorijama na Južnom gradskom izlazu, Hercegnovska bb. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 00 do 20.00 časova ili nas pozvati na telefon: 059 223 502;

- u OŠ "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici. Kontakti kao gore.
Za više informacija posjetite Web stranicu škole www.cerovac.ba ili nam pišite na e-mail adresu: skola@cerovac.ba. Potražite nas i na Facebooku i pogledajte naše skorije objave.

Dobro došli!