U Mostaru je održan 10. Međunarodni božićni turnir "Mostar 2017" na kome je učestvovao i ŽRK "Leotar" u konkurenciji djevojčica rođenih 2002. godine i mlađe.

zrk leotar turnir mostar

Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, a u grupi A sa ŽRK "Leotar" igrao je i HŽRK "Zrinjski" -  domaćin turnira i ŽRK "Delminium" iz Tomislavgrada.

U prvoj utakmici koja je odigrana u dvorani "Bijeli brijeg" Mostarke su bile bolje sa rezultatom 17:10 (10:4).

Najbolji pojedinac u redovima domaćina bila je Karačić koja je postigla sedam pogodaka, a u redovima Leotara Kovačević sa šest golova.

U drugoj utakmici Trebinjke su poražene od ŽRK "Delminium" 15:7 (8:2). U redovima pobjednika najviše golova postigla je Jurić - četiri, a kod poražene ekipe Kovačević pet golova.

Na turniru su igrale i djevojčice rođene 2004. godine i mlađe, a ukupno je učestvovalo 15 ekipa: ŽRK "Turbina"iz Jablanice, RK "Trebjesa"iz Nikšića, RK "Lokomotiva" iz Mostara, RK "Metković", OŽRK "Iskra" iz Stoca.

ŽRK "Leotar" - zbir golova u dvije utakmice: Kisin, Gaćina 3, Zubac 1, Brkan, T. Pištinjak, Ratković 2, Kovačević 11, Kraljević, M. Pišti njak, Spahić. Trener: Zdravko Komnenović.