Futsaleri Kluba malog fudbala /KMF/ "Leotar" poraženi su u okviru 9. kola Premijer lige BiH na gostovanju u Banovićima od istomene ekipe rezultatom 4:3, a u Trebinje se vraćaju sa nimalo lijepim utiscima, svjesni da su na leđima ponijeli sav apsurd bh sporta.

kmf leotar pripremna utakmica

Utakmica sa pretposljednjom ekipom na tabeli ostaće u ružnom pamćenju trebinjskoj ekipi. Naime, tokom čitavog meča sudijska trojka - Adis Duraković, Almedin Berilo i Murza Zubić donijeli su čitav niz nelogičnih odluka, a presedan je bio jedan minut prije kraja meča pri neriješenom rezultatu 3:3.

Tada su Trebinjci šutirali na prazan gol, a pogodak je rukom spriječio igrač Banovića. Sudije, iako cijela dvorana jeste, nisu primjetile ovu spornu situaciju. I dok su Trebinjci protestovali kod sudija, ekipa iz Banovića je postigla četvrti pogodak.

Ekipa iz Trebinja je ponovo uputila protest sudijama, ali su iz publike na teren ušle nepoznate osobe, a pojavili su i pripadnici tamošnje policije. Da stvar bude dodatno dramatizovana, u sportskoj dvorani je nestalo i struje.

Po dolasku struje, igrači su se vratili na teren i formalno priveli kraju ovaj meč.

"Čestitamo ekipi Banovića na pobjedi i fer igri. Sudije su nam u samo 40 minuta ukrale pobjedu, trud, vrijeme i sve što smo stvarali 25 godina. Neka im je na čast", rekli su u KMF "Leotar".

KMF "Leotar" je jedini trebinjski premijerligaš koji ima sedam osvojenih bodova i nalazi se na desetoj poziciji na tabeli.