U osmini finala Kup-a BiH u futsalu, KMF "Leotar" je savladao MNK "Brotnjo" iz Čitluka rezultatom 2:1 (1:1) i tako se plasirao među osam najboljih ekipa u BiH.

kmf leotar kmf nevesinje (1)

U prvom poluvremenu je viđena lijepa i zanimljiva utakmica sa obje strane. Gosti su prvi udarac prema golu domaćina pretvorili u vođstvo. U 2. minutu Šunjić je dao povratnu loptu do Bošnjaka koji je sa deset metara šutirao pod samu prečku za 0:1.

Već u 3. minutu stativu pogađa Vujović. Bilo je još šansi sa obje strane, ali tek u 15. minutu u kontranapadu Matijašević je postigao gol za 1:1. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu viđeno je nekoliko prilika sa obje strane, ali se golmani Perišić i Medić nisu dali iznenaditi sve do 39. minuta. Naime, kada su svi u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" očekivali da će se prolaz među osam najboljih riješiti penalima, Matijašević je u 39. minutu, iskosa sa lijeve strane, iznenadio gostujučeg golmana i postigao gol za 2:1.

Nakon utakmice trener "Leotara" Dragan Spaić je bio zadovoljan rezultatom i igrom.

"Drago mi je što smo ušli među osam najboljih u Kup-u BiH i nakon tri loše utakmice prikazali borbenu i agresivnu igru", rekao je Spaić.

KMF "Leotar": Perišić, Čečur, Cimirot, Vujović, Zečević, Šarenac, Matijašević, Šaraba, Milojević, Tepavčević, Muratović. Trener: Dragan Spaić

MNK "Brotnjo": Medić, Marković, Suton, Šunjić, Bošnjak, Filipović, Dujmović, Granić, Odak, Božić, Ivanković. Trener: Matej Čilić.