U sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrana je utakmica Prve lige Republike Srpske za žene u kojoj je ŽRK "Leotar" poražen od ekipe ŽRK "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice rezultatom 21:39 (11:17).

rukometasice leotara

Mlade i neiskusne Trebinjke nisu mogle da pariraju daleko iskusnijim i jačim gošćama, koje su glavni pretendenti za ulazak u Premijer ligu BiH.

Gošće su povele sa 0:1, a domaće igračice su izjednačile. Nakon toga, Dubičanke su bile u vođstvu sve do kraja utakmice. U 18. minutu je bilo 4:12, da bi se na odmor otišlo sa rezultatom 11:17.

U drugom poluvremenu, igračice koje imaju od 12 do 16 godina nisu se mogle suprotstaviti daleko jačem protivniku, iako su davale sve od sebe.

Krajnji rezultat je bio 21:39.

Igračice Leotara čekaće svoje bodove u nekim narednim utakmicama.

Nakon utakmice trener Zdravko Komnenović nije mogao ništa da prigovori svojim igračicama.

"Smjena je generacije, ali vidimo nova lica koja će igrati značajnu ulogu za nekoliko sezona", kaže trener daleko najmlađe ekipe u prvenstvu.

ŽRK "Leotar": Kisin, Gaćina 5, Kuraica 1, Sekulović, Mucović 6, Brkan 3, Zubac, Crnogorac 3, Ratković 2, Ubiparip, Resković 1, Glavonjić, Kraljević, Sorajić. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Knežopoljka": Darnela Odobašić, Stojčić 3, Dragić 6, Mišić 2, Stanivuković 2, Jošanović 7, Burazor 1, Međed 4, Krivda, Rokić 2, Hodak 3, Dalija Odobašić 2, Vukmirica 2, Kovačević m5. Trener: Danko Pralica.