Pobjedom FK "Partizan" iz Beograda završen je II Međunarodni turnir "Fudbalske zvjezdice", koji je na stadionu "Police" okupio 24 ekipe iz regiona - 2008. godište i mlađe.

fudbalske zvjezdice trebinje 2017

Mali fudbaleri Partizana pobijedili su u finalu Školu fudbala "Bambi soko" iz Višegrada rezultatom 3:1, a u borbi za III mjesto FK "Leotar" bio je bolji od UŠS "Fortuna" iz Mostara 3:1.

fudbalske zvjezdice trebinje 2017

Fudbal je danas pobijedio i mali fudbaleri "otjerali" su nevrijeme koje je danas najavljivano. U redovima organizatora osmijeh na licu sve govori, a gosti turnira koji su na svakom koraku bili dočekani i ispoštovani ne kriju zadovoljstvo što su bili dio turnira "Fudbalske zvjezdice 2017.".

"Mislim da su svi učesnici prezadovoljni, a to vidimo već po komentarima i slikama na društvenim mrežama", rekao je Igor Joksimović, vlasnik Škole fudbala "LeoStars", koja je organizator turnira.

fudbalske zvjezdice trebinje 2017

Preko 300 djece igralo je na poličkom stadionu, a gotovo toliko je bilo i roditelja, rodbine, prijatelja - da navijaju za svoje ekipe.

Organizatori su se zahvalili učesnicima koji su došli na turnir i nadaju se da će i naredne godine ponovo doći u Trebinje.

"Sljedeće godine očekujemo i dolazak velike četvorke EX-YU fudbala da dođe na turnir i trudićemo se da prodremo u Evropu da dovedemo još neke eminentne ekipe", kazao je Joksimović.

U taboru pobjednika turnira nisu krili zadovoljstvo što u Beograd nose pobjednički pehar.

Crno-beli su došli da vide gdje su ekipe u odnosu na region i da vide ima li interesantnih pojedinaca u ostalim ekipama.

"Videli smo dosta interesantnih klinaca i to je dobro za nas, a osvojili smo i prvo mesto. U potpunosti smo zadovoljni gostovanjem u Trebinju", izjavio je Dragan Kecman, trener u FK "Partizan", dodajući da je ovoj djeci svaki trening i turnir motiv za dalji rad.

fudbalske zvjezdice trebinje 2017

Najbolji strijelac na turniru je Andrej Todorović, a najbolji igrač Ognjen Ristić - oba iz beogradskog Partizana, dok je najbolji golman Nikola Vilaret iz Škole fudbala "Soko bambi"iz Višegrada.

fudbalske zvjezdice trebinje 2017

fudbalske zvjezdice trebinje 2017 fudbalske zvjezdice trebinje 2017 fudbalske zvjezdice trebinje 2017 fudbalske zvjezdice trebinje 2017

fudbalske zvjezdice trebinje 2017 fudbalske zvjezdice trebinje 2017