Da je i u ovim vrelim, ljetnim danima bilo onih koji su marljivo radili i usavršavali svoje znanje njemačkog jezika kod profesorice Tamare Tomović, dokaz su i međunarodno priznati sertifikati Goethe-Instituta, koje je prof. Tomović danas uručila svojim polaznicima u predivnom ambijentu renomirane Vinske galerije Vukoje.

tamara tomovic njemacki wi fi (1)

Polaznici kurseva njemačkog jezika prof. Tomović su sertifikate A1 i B1 für Jugendliche dobili nakon položenog ispita u julu, u sedmici od 21.-27.7.2017., u Sarajevu.

tamara tomovic njemacki wi fi (1)

Vasilije Golubin iz Herceg-Novog nije krio zadovoljstvo.

“Ovo je prvi međunarodno priznat sertifikat u Herceg-Novom dobijen na ovaj način/ovom metodom učenja – Online Blended Learning. S obzirom na ti da živim u Herceg-Novom i da sam u početku imao poteškoća sa njemačim jezikom, odlučili smo se, po preporuci dobre prijateljice, da zatražimo pomoć kod prof. Tomović, koja nam je preporučila metodu Online - učenje, znači putem računara/ skype. U početku smo svi bili malo skeptični, a onda oduševljeni, kako ja, tako i moji ukućani. Moja majka je vlasnik Turističke agencije 'Pellegrino' i potreba za znanjem stranih jezika je očigledna. Ne znam, šta bih još trebao da kažem. Trema na ispitu je bila velika jer ovakav ispit/test nisam radio u školi, ali me profesorica Tamara dobro pripremila i eto rezultata. Hvala puno!", rekao je Vasilije.

tamara tomovic njemacki wi fi (1)

Lidija Grubač dijeli Vasilijevo mišljenje.

„Trema, trema... Ja pohađam kurseve njemčkog jezika kod prof. Tomović već duži vremenski period i nisam imala hrabrosti da izađem na ispit do sada. Ne učim njemački u skoli, tako da je ovaj sertifikat rezultat našeg zajedničkog rada. Mnogo sam srećna i nastaviću dalje!“, rekla je Lidija.

tamara tomovic njemacki wi fi (1)

Fleksibilnije ne ide! Samostalno, ali ne sami! Onako kako Vama odgovara: uvijek, svugdje i online!

A naše je da kažemo: “Samo tako i dalje!".

tamarara tomovic njemacki wi fi (1)