Dva brata Kraljević iz Gorice - Miloš i Miodrag, u istom danu su postali i očevi i stričevi. Na svijet su njihove supruge donijele kćerku i sina.

braca kraljevic djeca Miloš, Marko i Miodrag Kraljević.

Radost kod Kraljevića, ali i nevjerica. Braća kažu da se nisu dogovorala, ali da ih je sve iznenadilo kada su iz Bolnice dobili poziv da su se dvije nevjeste porodile.

"Sve je bilo prirodnim putem, tako da nisu ništa namještale. I za nas je ovo neobično, ali je najvažnije da su naše supruge i bebe žive i zdrave", kaže nam Miodrag Kraljević, čija se supruga prva porodila.

Ni Miloš ne krije emocije. Zanimljivo je, priča, što je i bratovu i njegovu suprugu porodio dr Branislav Kozić, koji im je i vodio trudnoću.

"Nisam čuo da je neko istog dana postao i otac i stric. Radost za sve nas", kaže Miloš.

Baba Milojka Kraljević navodi da su taman počeli sa slavljem jer se porodila Miodragova supruga, ali da su ubrzo iz Bolnice javili da je bogatija za još jedno unuče.

braca kraljevic djeca

"Ne znam ja jesu li se dogovorali ili nisu, jer ih samo jedan zid dijeli. Soba do sobe", kaže kroz šalu i smijeh Milojka, s kojom se slaže i baba Jugoslavka Milićević.

Dvije nevjeste, dodaje Milojka, dok se nisu porodile, uvijek su govorile da će se zajedno poroditi iako im termini nisu bili istog datuma.

"Meni je juče sletio bijeli golub na balkon. Odmah sam rekla biće danas nešto lijepo, a nisu mi htjeli reći da mi je kćerka u Bolnici, a za njenu jetrvu sam znala", kaže Jugoslavka.

Na veselju kod Kraljevića u Gorici okupila se sva porodica. Došli su djed, babe, ujaci, rođaci, prijatelji, komšije.

Djed Rade Milićević zahvaljuje se svima koji su došli na čestitak rođenja njegovog petog unučeta, a svojoj kćerci i njenoj jetrvi poželio je brz oporavak.

braca kraljevic djeca